21 Nov

Begränsad service 24 nov

Fredagen den 24 november är uthyrningen inte på plats för kontraktsskrivning.

Uthyrningen finns på Seniormässan på Folkets hus denna dag.

Övriga frågor och eventuella uppsägningar kan lämnas hos kundtjänst.

 

20 Nov

Marknads- & Kommunikationschef

Nu har vi gått i mål med rekryteringen av vår nya Marknad- & Kommunikationschef, och vi välkomnar Lina Andersson till Hallstahem!

Lina jobbar idag på reklam & PR-bolaget Care of Haus i Västerås, där hon under snart 4 års tid arbetat som produktionsledare och copywriter. Före det jobbade Lina i 8 år med marknadsföring och kommunikation på Mimer, vilket innebär att hon har med sig bra erfarenheter från bostads- och fastighetsbranschen.

Lina är 38 år och utbildad på Karlstads Universitet inom Media & Kommunikation. Lina kommer att börja hos oss den 15 januari 2018.

Lina A

31 Okt

Öppettid Allhelgonaafton

Fredagen den 3/11 har vi öppet
09.30-11.45
eftermiddagen stängt

Vid akuta fel kvällar och helger ring Securitas
tel. 0220-77 40 50

23 Okt

Frågor och svar – Värmen

Alla upplever temperatur på olika sätt. Vissa fryser och en del tycker det är för varmt. Vår teknik- och miljöchef, Johan Ollberg, svarar på de vanligaste frågorna om värmen:

Vilken temperatur ska jag ha i min lägenhet?
Våra lägenheter ska hålla en temperatur på minst 20 grader. Det har Hallstahem och hyresgästföreningen kommit överens om.

När sätter ni på värmen i husen?
Värmen sätts på automatiskt i våra lägenheter. Det är utomhustemperaturen som styr.
Under våren och hösten, som har kalla nätter och varmare dagar, kan det ibland ta en stund innan systemet hittar rätt balans. Då kan ni, våra, hyresgäster uppleva att det blir en lägre temperatur i lägenheten, men systemet reglerar detta på någon dag.

Vad ska jag göra om jag upplever att det är kallt i min lägenhet?
Då är det bra om du mäter temperaturen själv i lägenheten innan du felanmäler till oss. För att mäta en korrekt temperatur i ett rum, ska du placera termometer en meter från en yttervägg på en meters höjd från golvet.

Jag upplever att temperaturen sjunker på natten, stämmer det?
Temperaturen på värmesystemet sänks inte på natten men då man stänger av lampor, datorer och andra elektriska saker så kan temperaturen i lägenheten sjunka något.

Jag tycker att det drar i lägenheten?
Tejpar man för eller stänger friskluftsventilerna i sin lägenhet är risken stor att det bildas ett undertryck. Det gör att kall luft kommer in på andra ställen i lägenheten, till exempel under trösklar, och då kan man uppleva att det känns kallt och dragit.

9 Okt

Nya på jobbet

Vi har fått två nya medarbetare, Håkan Jansson och Rickard Seger.

Håkan började sin tjänst på Hallstahem den 1 juni som projekt- och underhållsansvarig. Håkan kommer i huvudsak arbeta med större renoveringar samt om- och tillbyggnationer av bolagets fastigheter. Han tidigare jobbat med fastigheter som konsult och förvaltare. Närmast kommer han från Hallstahammars kommuns tekniska förvaltning där han var enhetschef för beställar- och planeringsavdelningen.

Rickard har börjat arbeta i Nibble som fastighetsskötare. Just nu håller han på att lära sig området och komma i ordning på sin nya arbetsplats. Han ser fram emot att hjälpa våra hyresgäster med felanmälningar och att ta hand om den yttre miljön. Rickard har arbetat i fastighetsbranschen sen han var 16 år och tycker mycket om variationen inom yrket.

Hallstahem är mycket glada att Håkan och Rickard har börjat hos oss och vi önskar dem varmt välkomna!

 

IMG_3604

 

 

 

 

 

 

 

 

Håkan Jansson och Rickard Seger

 

 

 

 

22 Sep

Nyproducerade lägenheter Eldsbodavägen 27

Nu hittar ni åtta nyproducerade lägenheter att intresseanmäla här på vår sida. Lägenheterna 52 m² fördelat på 3 rum och kokvrå. Hyran är 5 300 kr/mån (250kr/mån för el tillkommer).

Varje lägenhet har en egen ingång. De har en rymlig hall som fortsätter in ett stort allrum där köksdelen är belägen. Två sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Fibra, stadsnät, finns installerat i alla lägenheter där du själv väljer mellan ett antal leverantörer.

IMG_3407

ritning

13 Sep

Kö redan vid 16 års ålder

Nu behöver du inte vänta tills du fyllt 18 år för att ställa dig i kö hos oss på Hallstahem.

Denna möjlighet finns redan för dig som fyllt 16 år. Dock måste man fortfarande vänta tills man är myndig, det vill säga 18 år, innan man kan intresseanmäla och teckna kontrakt på lägenhet.

12 Sep

Marknads- och kommunikationschef

Hallstahem inför nu en helt ny och spännande roll i företaget för att kunna ge ännu bättre service och synas på ett nytt sätt. Du utvecklar arbetet inom kundservice, marknadsföring samt sociala medier.

Läs mer om tjänsten på https://www.experis.se

 

11 Sep

Spolning av vattenledningar

Hallstahammars kommun spolar vattenledningsnätet i kommunen. Arbetet kommer att pågå under några veckor och kan emellanåt påverka trycket i ledningarna. Det finns också risk att vattnet kan bli något missfärgat men det är helt ofarligt och om vattnet får spola en stund försvinner det.

Om du har några frågor går det bra att kontakta kommunens kundcenter på telefon 0220-240 44.

6 Sep

Garage till hösten och vintern?

Vi har en del lediga garage för uthyrning, på till exempel Vattugatan och Fasanvägen.
Du som bor hos Hallstahem kan söka dem här på vår hemsida.
Aktivera din köplats på Mina sidor och gör därefter ditt val.
Max ett garage/hyresgäst.

Vi har även ett ledigt mopedgarage för dig som vill kunna ställa in din moped.