Om HallstahemVi håller dörren öppen

Hallstahem är ett kommunägt bolag i Hallstahammars kommun. Bolaget äger och förvaltar bostäder och lokaler i hela kommunen. Hallstahem kan erbjuda kvalitetsboende till alla oavsett fas i livet. Litet och flexibelt för dig som precis flyttat hemifrån. Större och fräckare för dig som är sambo. Närhet till lekparken för familjen. Lugnet för dig som är äldre.

Totalt förvaltar Hallstahem ca 2 400 lägenheter och ca 300 lokaler som är fördelade i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Vi ska på marknadsmässiga villkor erbjuda ett tryggt och bekvämt boende och vara en pålitlig och rejäl hyresvärd, som ser sitt fastighetsinnehav långsiktigt och tar ansvar för sina fastigheter, hyresgäster och personal.

Ett bra boende gör det lätt att leva!

Vår organisation präglas av närhet till våra hyresgäster/kunder. Oberoende om du redan bor hos oss eller söker en lägenhet ska du mötas av ett personligt engagemang och känna dig omhändertagen.
Våra tre områdeschefer har en central roll. Varje område har en egen budget och ett eget ansvar gentemot ”sina” hyresgäster. Detta innebär korta beslutsvägar och hög servicenivå. Våra kunder ska känna närhet, trygghet och personlig service.

Kort sagt ”VI HÅLLER DÖRREN ÖPPEN”.


BoBladetMitt Hallstahem

Ta del av vad som händer hos oss i vår populära kundtidning. Alla nummer från 2012 hittar du här!

Våra egna Reklamfilmer

Reklamfilmer samt instruktionsfilmer hittar du här. Trevlig visning!


Hallstahem i topp

Kommunens största fastighetsägare

Hallstahem är kommunens största fastighetsägare med ca 2400 lägenheter och 300 lokaler i beståndet. Vi kan erbjuda bra bostäder av olika typer med hyresrätt till konkurrenskraftiga hyresnivåer.
Läs mer

 


Vi är ett kommunägt bolag i Hallstahammars kommun. Bolaget äger och förvaltar bostäder och lokaler i hela kommunen.

 

Hallstahems satsningar på att minska energiförbrukningen och miljöbelastningen i samhället .

 

Från 2008 och framåt i PDF-format.